Wil je een website of webshop laten bouwen?

Het begint allemaal bij een zorgvuldig geselecteerde thema, die al je wensen en eisen opsomt. Vervolgens gaan wij hier direct mee aan de slag. Het eindresultaat is een geweldige website die er niet alleen goed uitziet, maar ook is uitgerust met alle moderne technische tools.

Je kunt de website eenvoudig zelf aanpassen en onderhouden. De website is gemakkelijk vindbaar in Google en reageert snel, waardoor deze leesbaar is op alle apparaten. Een website op jouw maat.

Digital Arrow heeft de website ontwikkeld naar grote tevredenheid. Door goed luisteren en te vragen resulteert dit in een juiste opzet, waarbij Digital Arrow snel schakelt en aanpassingen snel zijn verwerkt.

Peter Ariens, Ozones

Digital Arrow heeft voor mij mijn website gemaakt. Het eindresultaat is super. Digital Arrow gaat net zolang door totdat de klant tevreden is. Ik zou hun zeker aanraden!

Helin Hassan, Dem Advocatuur

Onze website trekt ontzettend veel bezoekers en daarom was het van belang dat alles stap voor stap in overleg zou gebeuren. Digital Arrow heeft zijn beloftes meer dan waar gemaakt en ervoor gezorgd dat onze website van een magere 6 naar een 10+ is gegaan.

Fares Masharawi, ParraTV
wplogo_trans

Betaalbare WordPress website/webhops op maat

Elke website is uniek. Je kunt op drie manieren met ons samenwerken: voorgebouwde sjablonen, basisontwerpen of volledig op maat gemaakte websites. Zo bieden we voor iedereen een oplossing. Wij zijn van mening dat de website gebaseerd moet zijn op de business case en de doelgroep van de klant.
We gebruiken bestaande frameworks en plug-ins, dus we hoeven niet elke keer hetzelfde te herbouwen. Dit maakt de prijs van aangepaste websites redelijk.

Jouw idee tot leven brengen?

Offerte aanvragen

Eenvoudig zelf je website beheren

Een website hebben die je zelf kan beheren, is zelfs beter dan een professionele website! Elke website is voorzien van een CMS, waardoor je zelf de structuur en inhoud van de website volledig kunt aanpassen. Kwaliteitsbeheersystemen zoals WordPress CMS zijn eenvoudig te gebruiken, professioneel en zeer uitgebreid, zodat je zelf het meeste voordeel kunt halen uit website-onderhoud! Natuurlijk geven wij van tevoren een gedetailleerde uitleg, met uitleg over alle werkingsprincipes, zodat jij het zelf kunt gaan gebruiken en je dit niet hoeft te doen nadat de website online is.
website beheren
mobile bouwen

Wij maken alles naar wens

Geef tijdens het gesprek jouw wensen aan. Houd je van een bepaalde stijl, wil je opvallende animaties toevoegen aan de website of wil je handige functies of tools? Voor ons is niets te gek. Door hierop te wijzen, kunnen we de mogelijke resultaten bedenken en realiseren:
 • Reserverings module
 • Betaling koppelingen
 • Automatisering
 • En nog meer
Zijn er nog andere wensen? Neem contact met ons op of vraag een offerte aan.

Jouw idee tot leven brengen?

Offerte aanvragen

Een complete website

We realiseren ons dat elk bedrijf uniek is. Daarom maken wij een website voor jou die precies aansluit bij jouw zakelijke behoeften en die er aantrekkelijk en professioneel uitziet.
 • Supersnel
 • Gebruiksvriendelijk
 • Responsive
 • En nog meer
complete-website
bakkerbeertje
portfolio-fittricks
portfolio-lorigin3

Vrijblijvend offerte aanvragen

Vul het offerteformulier in en geef zoveel mogelijk jouw wensen aan. We nemen binnen 24 uur contact met je op.

 • Vrijblijvende offerte
 • Feedback binnen 24 uur
 • We zullen je niet spammen en/of stalken!
100% tevredenheidsgarantie
 • Binnen een week online
 • Betaal in termijnen


  Website makenWebsite onderhoudenWebsite updatenFeatures bouwen